Værksted - eftersyn

LE Camping er DCU Test- og Servicecenter

Vi reparerer alle mærker af campingvogne  og autocampere:

Alle priser er ekskl. eventuelle materialer og inklusiv moms og gældende fra 1. januar 2021

Værkstedet er åbent på alle hverdage og alle henvendelser vedr. værkstedsarbejde og tekniske spørgsmål henvises derfor til hverdage.

Kontakt Torben Jensen direkte på tlf. 96214412 eller på mail: service@le-camping.dk.

plus

DCU - medlemsrabat

Send din campingvogn til service hos os og få op til 15 procents rabat

Er du medlem af Dansk Campingunion kan du få rabat på tjek af gasanlæg, bremser, dæk og andet sikkerhedsudstyr i din campingvogn.1. marts og 31. august: 5 procent rabat på alle DCU-eftersyn.
1. september til 28. februar: 15 procent rabat på alle DCU-eftersyn.

LE Camping er udvalgt til DCU-værksted blandt campingbranchens cirka 60 autoriserede værksteder og lever op til de strenge krav, du som forbruger kan stille til pris, sikkerhed og grundighed.

På servicerapporter og mærkater fra DCU's testcentre vil det fremgå, at arbejdet er udført efter DCU's specifikationer.

Sådan får du rabatten:

For at opnå DCU-rabat skal du huske at oplyse, at du er medlem af DCU samtidig med, at du bestiller service eller senest når du afleverer din vogn på værkstedet.  Rabatten trækkes fra på fakturaen, der er klar når du henter vognen.

Husk at vise dit gyldige DCU-medlemskort.


Udover DCU eftersyn har vi følgende standardeftersyn:

Bremseeftersyn kr. 1298,-

Bremseeftersyn boogie kr. 1998,-

Bremsetest (bremseprøve) kr. 299,-

Smøring af undervogn kr. 299,-

Lygtekontrol kr. 199,-

Vask og skyllevoks af vogn kr. 1.000,-

Bestil tid til eftersyn:

Kontakt Torben Jensen - mandag til fredag 9.30-17.00 (træffes ikke i weekends og helligdage) på telefon 96-214412  eller på mail: service@le-camping.dk

Bemærk venligst:

Der er ikke DCU-rabat på fabriks-fugttest for nye Hobby, Dethleffs og Fendt - der er det fabrikken er giver en udvidet tæthedsgaranti.

Det er ikke at sammenligne med en DCU-fugttest.  

Der ydes 7% rabat til medlemmer af ÆldreSagen.plus

TRUMA Partner

Så godt som alle campister i Europa kender mærket Truma. For siden grundlæggelsen i 1949 af Philipp Kreis tilbyder vi komfortabelt tilbehør til campingvogne og autocamper. Allerede i 1961 har vi udviklet den „første officiel anerkendte campingvognsovn“ og således gjort det muligt at campere om vinteren.

Til dags dato er Truma en international succesrig familievirksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører i hovedkvarteret i Putzbrunn ved München.

Truma produktsortimentet inkluderer varme- og klimasystemer, el-vandvarmere og rangersystemer til campingvogne. Gastrykregulatoranlæg samt produkter til strømforsyning afrunder vores omfangsrige produktprogram. Derved hører produkterne inden for alle områder til de mest effektive på markedet. Ikke uden grund kårer fagpressen regelmæssigt Truma til årets bedste tilbehørsmærke.

Men vores søgning efter innovative løsninger går videre. Mange af de ca. 600 Truma medarbejdere er selv begejstrede campister. De udvikler ikke kun produkter, de benytter dem også selv. Netop denne lidenskab og identifikation udgør succesen ved mærket Truma.


Vi er stolte over at være TRUMA partner. Vores gode samarbejde betyder, at vi kan tilbyde tyske kvalitets movere til konkurrencedygtige priser med længere garanti.