Forsikringsskader

plus

Har uheldet været ude??

Vi reparerer alle mærker af campingvogne, trailere og skurvogne, så har campingvognen, teltvognen eller traileren fået en skade, henvender man sig blot til os.

Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber og er fordelsværksted for rigtig mange af de større forsikringsselskaber.

Man skal medbringe vognen, registreringsatttest og policenr. på sin forsikring.

Vi opgører derefter skaden og rekvirerer taksator.

Når vognen er takseret, bestilles reservedelene hjem og derefter bliver der aftalt et tidspunkt, hvor vognen kan være færdigrepareret - alt afhængig af om det haster eller hvorvidt den skal laves i løbet af vinteren.

Ved større skader opbevarer vi gerne vognen uden beregning vinteren over.

På vort store skadecenter er alle vore montører uddannet til specialreparationer på campingvogne og deltager løbende i kurser arrangeret af Campingbranchen og fabrikkerne Hobby, Fendt og Dethleffs .

Kontakt Torben på tlf. 96214412 eller på service@le-camping.dk.

plus

Vi anvender udelukkende originale reservedele og bruger kun lim og tætningsmasse af den type som campingvognsproducenterne foreskiver, således at en eventuelt fabriksgaranti på vognen kan overholdes

plus

Værkstedet er indrettet specielt til tagskader og skader på sideplader på campingvogne, således at campingvognen bliver repareret så optimalt som overhovedet muligt.

plus

Tryg Fordelsværksted

Fordelsværksted:

LE Camping har et tæt samarbejde med TRYG forsikring og er et godkendt TRYG Fordelsværksted, som giver dig som TRYG-kunde en række fordele.

Vi tilbyder bl.a. at alle TRYG-kunder, som får deres campingvogn repareret hos os et gratis Tryghedstjek.