Hvem er vi?

LE Camping er et af nordjyllands største og ældste campingcentre grundlagt i 1963. I dag ejes forretningen af Søren Mortensen, som overtog forretningen i januar 1997. Centret er løbende renoveret indvendigt og udvendigt, således at forretningen i dag fremstår som en yderst moderne campingforretning med masser af flotte campingvogne - nye som brugte, fortelte fra Isabella og masser af kvalitetsudstyr fra alle de førende udstyrsmærker.

Vores værksted er meget moderne med alle tekniske hjælpemidler. Vores montører er specialuddannede indenfor reparation af campingvogne. Vi er aut. F-gasinstallatører og er tilknyttet KLS som kontrolleres af Tekniq Kvalitet og som indrapporterer til Sikringsstyrelsen.  Værkstedet er DCU-testcenter og alt værktøj & udstyr kontrolleres af CELF Kvalitetskontrol 1 gang årligt. Vores værksted er specielt indrettet til udbedring af skader på campingvognen såsom tagskader, skader på sideplader oma.

Forretningen har forhandlingen af 3 tyske kvalitetsmærker: Dethleffs - som vi har haft forhandlingen af siden 1985, Hobby - som vi har haft forhandlingen af siden 1987 og Fendt  - som vi har haft forhandlingen af siden 2001.

Vi har også forhandlingen af den danskproducerede teltvogn Camp-let og den nye lille dansk designede Hero Camper.

Hos LE Camping er vi følgende medarbejdere:
 

plus

I salgsafdelingen vil du møde:

Sælger og indehaver Søren Mortensen - Søren tager sig af salg af nye og brugte campingvogne fra Hobby, Fendt og Dethleffs. Søren har et stort og indgående kendskab til alle 3 mærker og har en stor teknisk viden omkring produkterne.

Søren er aut. F-gasinstallatør.

Søren kan træffes på telefon 96214411 eller mail: info@le-camping.dk


plus

Salgsassistent-elev Marcus Jennerfjord

Er startet pr. 1/7 2020 som elev, men har været ansat siden 2014 som ungarbejder.

Marcus tager sig af salg af udstyr, trailere , campingvogne  - nye og brugte - samt bestilling af varer hos vore leverandører.

Marcus kan træffes på telefon 96214418 eller mail: marcus@le-camping.dk


plus

Melanie Jennerfjord - ansat 2018 - Melanie er vores medhjælp i butikken efter skoletid, weekends og ferier. Melanie hjælper med opfyldning af varer i butik m.m..

plus

På kontoret og i udstyrsafdelingen vil du møde:

Ulla Mortensen - Ulla tager sig af bogholderiet, salg af udstyr og bestilling af varer til butikken samt sørger for at butikken fremtræder pæn og inspirerende.  Ulla tager sig også af salg af nye og brugte vogne, eksport af vogne samt salg af trailere.
Ulla kan kontaktes på telefon 96214410 eller på mail: info@le-camping.dk

plus

Torben Jensen - kundemodtager, logistik & aftersales - ansat 2019
Torben tager sig af indskrivning af reparationer og skader til værkstedet samt bestilling af originale reservedele herunder reklamationsbehandlinger, opgørelse af skader og kontakt til forsikringsselskaberne.
Torben kan kontaktes direkte på:
service@le-camping.dk eller
telefon 96-214412 fra mandag-fredag fra 9.00-17.00.

plus

På værkstedet vil du møde:

Bjarne Jennerfjord - værkstedsleder - ansat 1997 - med speciale bl.a. i el-fejl, gas og Alde-varme.

Bjarne er aut. F-gas-installatør.


plus

Svend Hansen - montør - ansat 2021 -  Svend er udlært automekaniker.

plus

Eivind Kristiansen - ansat 2013 - klargøring af nye og brugte solgte vogne og klargøring af brugte vogne til salg.