Skal du handle ny eller brugt campingvogn for første gang???

plus

For at se alle vores brugte vogne - tryk venligst på den blå kasse med "Brugte vogne" i højre side på forsiden:-)

Hos LE Camping hjælper vi dig gerne med at finde lige den nye eller brugte campingvogn der passer til dig og din familie.

Vi har mange flotte nye og brugte campingvogne i mange modeller - nogle med køjer, nogle med senge - både dobbelt og enkelt, nogle helt almindelige med siddegruppe i begge ender - vi finder vognen der passer til dig og din familie.

Vi stiller vores dygtige sælgere til rådighed for råd og vejledning i forbindelse med vognkøbet - kig ind i butikken og spørg efter en sælger - så hjælper han Jer/dig på vej.

Vi sørger for klargøring af vognen, vi sørger for syn af campingvognen, sørger for der kommer nummerplader på og når dagen er kommet og I skal have vognen leveret - sørger vi for, at I får en grundig gennemgang af vognen, således I ved hvordan vognen fungerer og så I får en optimal udnyttelse af vognen fra starten.

Det er vigtigt for os, at I er trygge ved campingvognen og at der ikke er ting i campingvognen, som I ikke ved hvordan virker - derfor mener vi, at en rigtig grundig gennemgang ved aflevering, er den bedste løsning for alle parter.

Kig ind til LE Camping og lad os hjælpe dig med at finde vognen til mange gode ferieoplevelser med familien.

Vi finansierer også gerne vognen for dig - p.t. rente 1,99% p.a. ved 20% i udbetaling eller lån op til kr. 100.000,- uden udbetaling.

LE Camping - vi er medlem af Campingbranchen/Camping Outdoor Danmark - din sikkerhed for en reel og tryg handel.