31. oktober 2021

NYHED - Nu i 5 størrelser - Villa-teltet fra Isabella - se det udstillet!

Villa - nu i 5 størrelser - kontakt butikken og tag en snak med Marcus og få professionel hjælp til at designe af din nye Villa!

Det komplette og fleksible alternativ til helårscampisten/fastliggeren

Villa er et helt unikt helårstelt/fastliggertelt, som fås i 5 størrelser. Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Isabella Villa er modulopbygget, og udvalget mellem forskellige frontpaneler gør, at du selv kan være med til at konstruere din Villa, som du ønsker. Teltet skal kunne bruges på varme sommerdage men samtidig være et godt alternativ, når sneen ligger hvid og indbydende på bakken. Der stilles store krav til udstyret, når det skal kunne bruges hele året, og Isabella Villa er sammensat af de bedste materialer.

En optimal taghældning begrænser desuden sneophobning. Lys er liv, og de store vinduespartier og hvide gardiner gør sit til, at du får et lyst og behageligt opholdsrum. Vinduesmaterialet kan tåle ekstreme kuldegrader, og Villa er også udstyret med klapper i stof, så man let kan lukke og dække vinduerne af efter behov. Det dybe omløbende udhæng hindrer smuds og forurening, så du kan bruge dagene til at slappe af, i stedet for til vedligeholdelse.

Modulerne samles ved hjælp af lynlåse, og det forenkler både selve opbygningen, men gør også, at en eventuel ombytning af frontmodulerne kan foretages uden at hele teltet skal afmonteres.

Da Villa er udstyret med polstret sluse og mellemstykke i taget, kan den anvendes på alle vognstørrelser (Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne). Du kan med enkle greb køre vognen til eller fra efter behov, dog kræves der en fuld bagbeklædning (ekstra) hvis Isabella Villa skal stå uden vogn. Isabella Villa kan som standard også tilpasses mobilhomes med en max. højde på 265 cm.

LE Camping kan vejlede dig, hvis du skulle ønske at få Villa færdigmonteret. LE Camping tillyder også fremstilling af gulv og opstilling af Villa.

Mulighed for ekstraudstyr som fast dør med karm, termoloft osv.

Kig ind til os og få en snak om mulighederne og få et godt tilbud på dit nye Villa-telt fra Isabella.


Specifikationer:

Fordele
•Konstruer selv din Villa med forskellige moduler
•Perfekt både sommer og vinter
•Speciel taghældning
•Kan anvendes på alle vognstørrelser
•Kan stå uden vogn

Tekniske oplysninger

Bundmål:
Dybde 300 cm.
Længde 550 cm, 650 cm, 750 cm, 850 cm, 950 cm

Farvekombination: Tweed/Flax.
Teltdug: Gennemfarvet Isacryl.
Tagdug: 520 g/m2 PVC/Polyestersvejsede sammenføjninger.
Gardiner: Cube Creme.
Stativ/Konstruktion: 40 x 40 mm aluminiumsprofiler med vinkelbeslag.
Antal døre: Min. 2 udluftning i begge gavle. Omløbende udhæng.